Home | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

събота, 14 ноември 2009 г.

предсказания на Ванга за Пришълците и извънземен разум

събота, 14 ноември 2009 г.
0 коментара

Виждам ги от около една година време. Те са прозрачни. Изглеждат така, както човек вижда образа си, отразен във вода. Облечени са в дрехи като брони, които блестят като люспи на риба. Като че ли между тях има и жени. Косите им приличат на водорасли и са меки като патешки пух, обграждат главите им като ореол – понякога отзад имат нещо като крила. Много често, като се прибирам в дома си в Петрич, ги намирам насядали в стаите. „Говоря” с тях. Понякога отдалече, още преди да стигна дворната врата, чувам бавни и протяжни звуци, нещо като мелодия, като че ли хор пее псалми. Казват ми, че идват от земята Вамфим, или поне аз го чувам така, и че тя е трета от Земята. Не ми казват третата откъде, а и аз не мога да ги разбера. Не ми казват и с каква цел идват тук. Понякога един от тях ме хваща за ръката и ме води на тяхната земя. Тръгвам. Ходя по земя, „осеяна със звезди”. Като че ли тъпча върху тях. Тези, които ме водят, се придвижват много бързо, със скок. Отиват и се връщат. На тяхната земя всичко е много, много красиво, има прекрасна природа, просто не може да се опише… Но не знам защо никъде не виждам къщи.
Тези същества или пришълци, не знам как да ги нарека, са много строги. Когато говорят, гласовете им кънтят като ехо. Понякога на ушите ми слагат нещо като слушалки. Там, при тях, на тяхната земя, всичко е много организирано и се работи много. Тези същества ми казват, че аз съм най-пряката им връзка със Земята. Те общуват с единици хора от нашата планета. Те ни контролират.
Не ми разрешават да говоря за онова, което чувам, нито за онова, което виждам на тяхната земя.
Понякога някои от тях ми казват:
- Идваме за малко и трябва веднага да се връщаме. Много не искай от нас и не ни питай, защото ни е забранено да казваме…
Един ден двама от тях поставиха две скулптури на техни, изглежда, много известни мъже. Зная точното място, но не мога да ви го кажа къде е.
Едната скулптура е на мъж, който седи замислен, като че ли е подпрял главата си с ръка. Другата е на мъж, който е изправен и държи в дясната си ръка някакъв уред, много слабо мога да го уподобя на пистолет…
Когато слагаха скулптурите, единият от тези същества каза на другия:
- Не трябва ли да ги преместим малко по-встрани, за да не бъдат видени от хората.
А другият му отговори:
- Не се страхувай, не виждаш ли, че те са слепи.“ (24)

„Влязох вкъщи и седнах в средата на салона на долния етаж, а те насядаха в кръг около мен. Бяха все възрастни мъже, по-скоро старци, облечени в блестящи дрехи. Толкова силно блестяха, че салонът беше като огрян от слънцето. Казаха ми: „Стани права и слушай, а ние ще ти разказваме за бъдещето. Не бой се от нищо, защото пред твоята врата има пазач – „железен стълб” (?). Казаха ми, че още не е дошло времето да ви разкажа всичко, което споделят с мене. Но мога да ви цитирам ето това: „Светът ще претърпи много промени. Ще се възкачва и слиза. И равновесието ще настъпи тогава, когато ние започнем да говорим с хората!”
И друго нейно изказване отпреди една година:
- Вие не виждате, но сега по небето има голямо движение на летателни машини. Вътре обикновено летят по трима души и има много особени уреди. Казват ми: „Готви се за голямо събитие”, но не ми обясняват какво е то.“ (24)

„На сите планети от нашата Вселена има разумен живот. И на Марс, и на Сатурн – на сите. Дезинформират ни, оти сме на най-ниското ниво на развитие. Страх ги е да не ги стъпкаме поради невежеството си. Ние, на Земята, сме трето ниво. На най-високо ниво са съществата от Църната планета. От Платоновата планета. Они са седмо ниво. Да не ти говоря за другите дека са стигнали. У безпредела. От 26-то ниво имаш право на прек контакт със Създателя. А от 33-то ниво можеш, ако искаш, да се слееш с Него. Така Създателят, колкото по-старее, толкова по-млад става.“ (1)

„На Земята са съществували много по-стари цивилизации от нашата, а в Космоса съществува паралелно с нашия и много по-развит разум. Човешката цивилизация е на равнището на „детската възраст“ на разума“ (1)

„Наблюдавах с голям интерес космонавтите от Земята, които първи стъпиха на Луната. Но те не ви разказаха дори и колкото синапено зрънце от онова, което всъщност видяха там…“ (25)

Какви са тези същества, които общуват с Ванга и често населяват нейния дом? Според нея между тях съществувала някаква йерархия, защото има „началници”, които идват по-рядко и обикновено когато трябва да съобщават за изключителни събития или когато предстоят големи катаклизми.
Тогава тя пребледнява, припада и от устата й започва да излиза глас, който няма нищо общо с нейния. Той е много силен и със съвсем различен тембър. Думите и изреченията, които излизат от устата й, нямат нищо общо с думите, които Ванга употребява във всекидневния си речник. Като че ли някакъв чужд разум, някакво чуждо съзнание се вселява в нея, за да съобщи чрез устата й за съдбоносни за хората събития.
За тези същества, с които общува, тя използва най-често термините „голямата сила” или „голям дух”, но това не бива да предизвиква нашите скептични усмивки; тези названия трябва да се приемат съвсем условно. Всъщност ние все още нямаме дори термини за тях. Просто тя си е избрала думи, които са най-близки до нейните понятия и разбирания.
Този „глас”, който й предава, също трябва да се приема условно. Той звучи в нея самата, „в главата ми”, както казва Ванга, и тя го разбира, чува го и му отговаря мислено. Как става това, самата тя не може да обясни, но това общуване става леко и естествено, но и не може да го прекрати или избегне. (24)


read more

Ванга и цървата, църквата и Ванга

0 коментара

Ванга за себе си -
„Какво сте тръгнали да ме изследвате, да ме изучавате с техники, апаратури? Как ще го обясниш като тази дарба е дадена от Бога. Той ме лиши от човешко зрение, но ми даде други очи, с които да оглеждам целият видим и невидим свят.
Аз мисли не чета. Един глас ми диктува. Ако той ме излъже и аз ще излъжа. На 18сантиметра стои над главата ми. Като влезе човек при мен, си идва с Божието име. С ръкописни букви сам си го е написал. Животът на човека преминава пред очите ми като на кинолента, а над мен чувам глас, който казва какво да предавам. Неговите близки починали се нареждат около него, задават и отговарят на въпроси, а аз предевам чутото от тях на живите.

Всички ще отидем на оня свят. Мен не ме е страх от мъртвите, от живите ме е страх.

Болна съм и ще ви оставя скоро. Да не се карате. За нищо не ми завиждайте, а плачете за живота ми, защото товарът му е непоносим.
Не искайте много – не може да му платите цената. Обичайте се, защото всички сте мои деца“

„Тази църква я гледам от 1941г., април месец до сега. Това е моята щерка, моят син, моята слава, това е всичко.“
(на 14 октомври 1994г. се сбъдва най-голямата мечта на българската пророчица – Църквата „Света Петка“ на Рупите е осветена и официално открита.)

„На 15 октомври преди хиляди години в местността Рупите е изригнал вулкан. Под лавата е бил погребан голям град с хиляди невинни хора. Те били високи, едри и се обличали в дрехи тънки и блестящи като станиол.
Били много просветени. Реката, която течела през града била златоносна и всяко новородено дете потапяли във водите й. На това място имало три големи храма – „Света Петка“, „Света Богородица“ и „Свети Пантелеймон“. Горещата бездна, която погълнала това селище сега ни изпраща топлите си пари, за да се лекуваме. Това са въздишките на невиннозагиналите хора. Моята молба към всички ви в бъдеще да продължавате да тачите този ден. Тук водата е вълшебна и целебна. От тази вода бизнес не става. Почнете ли да я продавате ще изчезне от тук и кой знае къде ще се появи.“

read more

Ванга за Русия

0 коментара

Сега Русия се нарича Съюз. Но ще се върне старата Русия и ще се казва като при свети Сергий. Нейното духовно превъзходство ще признаят всички, включително и Америка.
Това ще стане след 60 години (казаното е през 1979 г.)
Преди това ще се сближат три страни – Китай, Индия и Русия ще се съберат в една точка. България ще е при тях само ако бъде заедно с Русия и като част от Русия. Без Русия за България няма бъдеще.“…

„И сега Русия е велика и винаги ще бъде велика… Републиките ще се върнат към Русия.“

„Няма такава сила, която би могла да сломи Русия. Русия ще се развива, ще расте, ще крепне. Всичко ще се разтопи като лед, само едно ще остане незасегнато – славата на Владимир (княз Владимир, покръстил Русия), славата на Русия. Твърде много жертви са принесени. Никой не може вече да спре Русия. Всичко ще помете по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане господар на света.“

„Русия е прамайка на славянските държави. Тези, които се отделиха от нея, ще се завърнат с ново лице. Русия няма да се отклони от пътя на реформите, които накрая ще направят страната силна и могъща“


read more

Ванга и предсказания

0 коментара

Ванга (31 януари 1911 – 11 август 1996)

„Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато определи хора ще почувстват със сърцето си завръщането на Христос“

Вангелия Пандова Гущерова е българска пророчица родена в гр. Струмица (днешна Македония). Остава полусирак на з годинки (майка й умира). На 12 г. ослепява след страшна буря, на 30 год. се проявяват паранолмалните й способности.
Тя вижда и предсказва събития през незрящите си очи. Помага и лекува хиляди хора. На Ванга се явява сиянен конник в златни доспехи. Висок, рус и божествено красив. Излъчвал светлина. Застанал пред нея и й казал: „Скоро светът ще се обърка и много народ ще се изгуби. Ти ще предсказваш за живи и мъртви. Не бой се, аз ще съм до теб и ще ти казвам какво да предаваш“

За България -
„България е благословена страна. Не случайно силите ме изпратиха тук. Не виждам за сега земетресения, ама в София ще е най-тежко.

Война няма и няма да има. Ние сме куражлия племе, ще излезнеме.“

За Балканите -
„Сега на Балканите е неспокойно, но ще дойде ден, когато всички балкански страни ще се обединят с желание за мир и разбирателство.“
(предсказание от 1948г.)

За Русия -
(1974г. предсказание)
„След 6г. светът ще започне коренно да се променя. Нов човек ще се появи в Русия. (навярно е видяла появата на Михаил Горбачов -1985г.)
Сега Русия се нарича съюз (СССР), но ще се върне името на старата Русия. Нейното духовно превъзходство ще признаят всички – и Америка. Но преди това ще се сближат три страни – Русия, Китай и Индияи ще се съберат в една точка.“

За Втората световна война -
“ Тая държава, която се обяви срещу голяма Русия, тя ще загуби войната“

За Сирия и Ливан -

„Отношенията на Сирия и Ливан трябва винаги да бъдат добри“

За Израел -
(1981г. предсказание)
„Сега Йерусалим няма да бъде разрушен. По-ярка звезда ще засвети в Йерусалим“

Предсказва още
войната в Никарагуа продължила десет години,събитията в Прага през 1968г., потъването на Курск и много още.


read more

Природни бедствия – предсказания на Ванга

0 коментара
„Ще има години, когато градове и селища ще се рушат от земетресения и наводнения.

Ще взимат връх лошите хора, а крадците, пияниците, доносниците, блудниците няма да имат брой „(1982)

(1985) „Земетресения, огньове, наводниния, беди… От това много народ ще загине. Отвсякъде ще се бият, всички народи ще са в един кюп. Хората ще намалеят, стока няма да има. Овце, крави, кози – за ядене няма да стават.
Хората ще ходят голи и боси, няма да има ни какво да ядат, ни отопление, ни осветление.“

За храната -
„Ще дойде ден, когато ще изчезне лукът, чесънът и пиперът. После пчелите, а млякото ще стане отровно“

read more

за болестите – предсказания на Ванга

0 коментара
„Много и незнайни болести ще се яват. Хората ще падат по улиците без видима причина. Лекарство против спин ще излезе и от желязо ще бъде, защото този елемент намалява в човешкия организъм (1995), но ще дойде друга болест -
ПО-СТРАШНА от рак и от спин. Целият свят ще бъде завладян от една болест, която никой не ще умее да лекува. Всички ще казват: „Аз знам, аз знам, защото съм учен“, но никой нищо няма да знае… Хората ще мислят и ще се лутат, но никой няма да може да направи лек, а той с Божията помощ ще бъде край тях и в самите тях. Светът ще свърши с билките. Но билките от дадена страна лекуват само хората, които живеят в нея. Така е определено. Всеки да се лекува със своите си билки. За всяка болка има билка.

read more

предсказания на Ванга за времето и храната

0 коментара
За времето -
„Няма разлика в минало настояще, бъдеще. Аз виждам картина. Всичко е движение, само посокат е различна“

За храната -
“ Яжте малко, повече бели храни, варено жито поне веднъж седмично и пийте водата му, за да имате сили. Трябва да сеете много ръж. Хората трябва да я дат ръжен хляб, за да запазят здравето си и оцелеят. Пийте горски чай. Откажете се от месото. Всички вещества от него могат да се набавят от растителна храна.Не късайте цветята. Когато ги късате не забелязвате как те плачат.

Ходете боси през лятото. Всяка вечер си измивайте краката, не се къпете с много гореща вода.
Не спете на пода и близо до земята. Низшите духове са там и могат да ви обсебят.
Работете сутрин и през деня. Никога вечер. Силите свисше не помагат вечер, а без тяхна помощ нищо велико не може да се роди.
Бог дава дарбата безплатно и ти също трябва да я давш безплатно на хората.“

read more

Ванга за извънземните цивилизации

0 коментара

(1979)
“ На Земята са съществували много по-стари цивилизации от нашата, а в космоса съществува паралелно с нашия и много по-развит разум. Човешката цивилизация е на равнището на „детска възраст“ на разума. Един ден земните жители ще се срещнат с представители на други цивилизации. След 200 год. Унгарска апаратура ще улови най-напред сигнали от космоса. Техните чинии и сега кръжат над Земята и търсят контакт с нея. Вие не виждате, но сега по небето има голямо движение на извънземни. Обикновенно летят по трима души и има много особенни уреди.“

„Аз наблюдавах космонавтите, които първи стъпиха на Луната. Те не ви разказаха колкото синапено зърно от онова, което видяха там“

„Първият контакт със Земята ще осъществят извънземни от планетата Вамфим. Тя е трета поред от нашата планета Земя. Те са прозрачни, облечени в дрехи като брони, които блестят като люспи на риба. Между тях има и жени. Косите им приличат на водорасли и са меки като патешки пух, обграждат главите им като ореол. На тяхната земя всичко е много красиво, природата не може да се опише, но никъде не виждам къщи. Извънземните често идват при мен. Малко едри, като най-едрите нашенци, дрехите им са като перушина на пилета. Обути са в джапанки, на главите – шапки като плажните, носеха големи книги като на бакалаврите. Имаха и жезли. Казват ми, че идват да ни помогнат, че могат да лекуват много болести. Те са много строги. На тяхната планета всичко е много организирано и се работи много. Тези същества общуват с единици хора от нашата планета. Те ни контролират. Не ми разрешават да говоря за онова, което чувам и виждам на тяхната планета.
Равновесиета на света ще настъпи тогава, когато неземни същества започнат да говорят с хората“


read more

Ванга за Душата

0 коментара
„Душите, които живеят в отвъдния свят са трийсетгодишни. Имат зрение, слух, вкус. Някой от тях помагат на живите, а най-добрите се прераждат отново на Земята. След смъртта умира само тялото на човека, душата – не! Тя се развива, за да достигне по-горно ниво. Първо умираш прост, после ученик,, висшист, учен, голям пост.
На лошите хора духовете стават зли и не ги прибилат горе. Те не се прераждат. На земята се връщат отново само най-добрите души.
Ще дойде времето на чудесата и науката ще направи големи открития в областта на нематериалното.
Духовете са прозрачни (като вода в чаша), но те излъчват светлина. Държат се като хора – седят, ходят, смеят се, плачат.
Мъртвите продължават да живеят, те са сред нас. Обичат ни и ни помагат да прозрем вечните истини за живота. Затова трябва да ги почитаме със сърцата си“

read more

Ванга за хармонията

0 коментара

„Всяко живо същество, цялата Земя, цялата Вселена се подчиняват на строго определен космичен ритъм. Не нарушавайте хармонията“

„Трябва да се обичаме и да бъдем добри, за да се спасим“

„Всеки народ си има звезда, която го зарежда със светлинна енергия. Някой народи нямат звезда, а планета (тоест угаснала звезда). Един ден тези народи няма да могат да оцелеят. В необикновенна за тях атмосферя – ще се задушат.“

read more

Ванга за съдбата и майчинството

0 коментара

За съдбата -
„Всеки човек идва на този свят със съдбата си. От съдбата си никой не може да избяга. На всеки по нещо се пада и от хубавото и от лошото. Животът на човека е строго определен и никой не може да го променя“

За майчинството -
„Когато раждате деца трябва да знаете, че вече не принадлежите на себе си, а на тези деца. Да си кръщавате децата, че да бягат лошотиите от тях. В тежки времена живеем, никой с нигого не е близък. Майките са недоволни, че съпрузите им не ги зачитат, съпрузите пък се женят само, защото така трябва. Възрастните не са доволни, че младите не ги уважават. Хората се интересуват само от пари. Не знаят, че един ден тези пари няма да им служат за нищо.“

read more

за новата Библия или Огнената Библия

0 коментара
„Човечеството ще преживее много катаклизми, много бурни събития, ще дойдат тежки времена. Хората ще се разделят на групи по вяра. Ще дойде на света най-старото учение (след като падне Сирия). Има едно древноиндийско учение – учението на Бялото братство – то ще покори целият свят. Ще го напечатат в нови книги и по целият свят ще го четат. То ще е Огнената Библия.
Всички религии един ден ще изчезнат, ще остане само учението на Бялото братство. Благодарение на него хората ще се спасят. Новото учение ще дойде от Русия. Тя ще се пречисти първа. От там учението ще започне пътешествието си по света. Това ще стане след 20 години, по-рано няма да стане (1979).
След време ще настъпят хиляда години мир и благоденствие. Обикновенните хора ще пътуват до други светове със скорост по-голяма 10пъти от скоростта на светлината, така, както се пътува с автобус… Това ще стане не по-рано от 2050г.“

read more

за Бог

0 коментара
„Един е Бог и него тача.
В Бога не вярвате, а искате Той да ви помага. Без вяра при мен да не идвате!
Не аз, Той ви помага. Никой няма да стигне до верния отговор ако не разбере, че има духовен и физически свят и една СИЛА, която ни е създала. За да разбере Библията, човек трябва да е достатъчно морално извисен. Бог ще го възнагради и ще му даде сила и помощ, за да види в действителност как е станало.
ИМА БОГ!
Но Той няма фигура. Той е едно огромно огнено кълбо, в което не можеш да погледнеш от светлина. Бог е дал на човека едно мощно оръжие – неговата ВОЛЯ, която никаква сила не е в състояние да я сломи, така, че човек сам да реши на кого да служи. Всички апостоли сега са на Земята, но най-голяма мисия се пада на апостол Андрей. Той подготвя пътя на Христос.“

read more

за чувствата и ближния

0 коментара

Към ближния-
„Молете се Бог да пощади човека,
защото той се самозабрави в омразата си към ближния. Най-жестоките наказания поразяват не извършителя, а потомците му. Така боли повече.“

За кражбата -
„Който краде за здраве ще плаче“

За чувствата -
„Мужду хората ще се създадат нетрайни съмнителни връзки и те ще се разпадат още в началото. Чувствата силно ще се обезценят и само лъжливата страст, амбицията и егоизма ще са стимули за отношения. Хората ще станат толкова развратни, че ще се любят по улиците. Ех, ако знаеха на каква цена се отдават на на най-долните си чувства, никога не биха прелюбодействали.
Но помнете! Никой няма да остане невъзмезден.“

За прошката -
„Хората страдат, защото не умеят да прощават“

За страданието -
„Страданието пречиства душата“

За парите -
„Някой си мисли, че като има пари може да си купи любов, но това не става.Любов с пари не се купува. Или пък си мисли, че като стане богат всичко ще му е наред. Работи човекът, трупа пари и вещи, а после вземе та умре и остави всичко на друг. Който много събира, никога не го използва. Ще дойде ден, когато хората ще имат всичко, но няма да могат с това да си купят приятелство, любов, съпричастност и милосърдие. Бедността дава да се радваш на деца, приятели, роднини, а от богатство душата се разболява.
Ако даваш на тоя свят и на оня ще имаш.“


read more

за Сатаната

0 коментара
“ Сега много хора се представят, че контактуват с извънземни и до един смятат, че Бог ги е дарил, но така „изведнъж“ дава само Сатана. Неговите дарове са временни, докато душата се възгордее, че е нещо повече от останалите. Нима Божиите пратеници въздействат върху хората като ги плашат с чукане и тракане, преместване на предмети? Само Сатана принуждава. Божиите пратеници въздействат върху душата с красота, радост, доброта и любов.“

read more

Апокалипсис

0 коментара

“ Истината за света трябва да се търси в старите свещенни книги. Онова, което е написано в Библията – ще се сбъдне! Апокалипсисът ще дойде.Вие не, но децата ви ще го преживеят (1995)“

„Лошо ще стане, но ще се оправим. И в Библията го пише. Четете Библията по-често и особенно, когато ви е трудно и тежко. Там всичко е написано.“

“ Да укрепите вярата си в Бога, да се обичате и да сте добри един към друг. Хората не вярват в Бога и в единението, затова се мъчат като грешници.“

“ Злото се побеждава само с добро. Доброто е по-силно от злото. Хората страдат от лошо мислене. Когато мислите на човек са лоши и постъпките му са лоши.“

“ Трудностите са от Бога, както и радостите. Сега на всички е тежко, но ще търпите – Лошото още не е дошло…“

read more

Откровение на Йоан (Звярът 666)

0 коментара

„1 И видях звяр, който излизаше от морето, и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони, и на главите му богохулни имена.
2 И звярът, който видях приличаше на леопард, и краката му бяха като крака на мечка, устата му като уста на лъв; и змеят даде нему силата си, престола си и голяма власт.
3 И видях една от главите му като че ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя; и цялата земя учудена отиде след звяра и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра;
4 поклониха се и на звяра, казвайки: Кой е като тоя звяр? и кой може да воюва против него?
5 И даде му се да говори и с устата си горделиво и богохулно; даде му се още власт да действува четиридесет и два месеца.
6 И отвори устата си да изрече хули против Бога, да хули името Му и скинията Му, па и ония, които живеят на небесата.
7 И позволи му се да воюва против светиите и да ги победи; и даде му се власт над всяко племе и люде, език и народ.
8 И ще му се поклонят всички, които живеят на земята, всеки, чието име не е било записано от създанието на света в книгата на живота на закланото Агне.
9 Ако има човек ухо нека слуша.
10 Ако някой завежда в плен, и той в плен ще отиде; ако някой убива със сабя, и той трябва от сабя да бъде убит. Тука е нужно търпението и вярата на светиите.
11 И видях друг звяр, който възлизаше от земята; и имаше два рога прилични на агнешки; а говореше като змей.
12 Той упражняваше всичката власт на първия звяр в неговото присъствие, и принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана бе оздравяла.
13 И вършеше големи знамения, до там щото да направи и огън да излиза от небето на земята пред човеците.
14 И мамеше живеещите на земята чрез знаменията, които му беше позволено да извърши пред звяра, като казваше на живеещите на земята да направят образ на звяра, който беше ранен от сабята и оздравя.
15 И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ.
16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.“

Откровение 13 глава


read more

откровения от Йоан

0 коментара
„1 И видях, и, ето, Агнето стоеше на хълма Сион, и с Него сто и четиридесет и четири хиляди, които носеха Неговото име и името на Неговия Отец, написано на челата им.“
„5 И в устата им не се намери лъжа; те са непорочни.“
„8 И един друг ангел, втори, следваше изподире и казваше: Падна, падна великия Вавилон, който напои всичките народи от виното на своето разпалено блудствуване.
9 И друг, трети, ангел вървеше подир тях и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си,
10 той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето.
11 И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове; и ония, които се покланят на звяра и образа му, не ще имат отдих ни денем, нито нощем, нито кой да е, който приема белега на името му.“
„1 И чух из храма силен глас, който казваше на седемте ангела: Идете та излейте на земята седемте чаши на Божия гняв.
2 И първият отиде та изля чашата си на земята; и появи се лоша и люта рана на ония човеци, които носеха белега на звяра и които се покланяха на неговия образ.
3 Вторият ангел изля чашата си в морето; и то стана кръв като на мъртвец, и всяка жива твар в морето умря.
4 Третият ангел изля чашата си в реките и във водните извори; и водата им стана кръв.
5 И чух ангела на водите да казва: Праведен си Ти, Пресвети, Който си, и Който си бил, загдето си отсъдил така;
6 понеже те проляха кръв на светии и на пророци, то и Ти си им дал да пият кръв. Те заслужават това.
7 И чух [друг от] олтара да казва: Така, Господи Боже Всемогъщи, истинни и праведни са Твоите съдби.
8 Четвъртият ангел изля чашата си върху слънцето, на което се позволи да гори човеците с огън.
9 А като се опекоха човеците от голяма жега, похулиха името на Бога, Който има власт над тия язви, и не се покаяха да Му отдадат слава.
10 Петият ангел изля чашата си върху престола на звяра; и царството му потъмня, и човеците хапеха езиците си от болки,
11 и похулиха небесния Бог поради болките си и раните си, и не се покаяха за делата си.
12 Шестият ангел изля чашата си върху голямата река Ефрат; и пресъхна водата й, за да се приготви пътя на царете, които идат от изток.
13 И видях да излизат от устата на змея и от устата на звяра и от устата на лъжепророка три нечисти духове, прилични на жаби;
14 защото те са бесовски духове, които, като вършат знамения, отиват при царете на цялата вселена, да ги събират за войната във великия ден на всемогъщия Бог. „
„16 И събраха ги на мястото, което по еврейски се нарича Армагедон.“
17 И седмият ангел изля чашата си върху въздуха; и из храма излезе силен глас от престола и каза: Сбъдна се.
18 И произлязоха светкавици и гласове и гръмове, и стана силен трус, небивал откак съществуват човеци на земята, такъв трус, толкоз силен.
19 И великият град се раздели на три части, и градовете на народите паднаха; и Бог си спомни за великия Вавилон, да му даде чашата с виното от яростния Си гняв.
20 И всеки остров побягна и планините не се намериха.
21 И едър град, тежък около един талант, падаше от небето върху човеците; и човеците похулиха Бога поради язвата от града, защото язвата от него беше твърде голяма.“

read more

петък, 13 ноември 2009 г.

Имуществото на Ванга, наследство

петък, 13 ноември 2009 г.
0 коментара

read more

Документален филм за Ванга

0 коментара

read more

сряда, 11 ноември 2009 г.

Ванга (руски филм)

сряда, 11 ноември 2009 г.
0 коментара
Ванга (руски филм) - Watch more Videos at Vodpod.

read more

вторник, 3 ноември 2009 г.

Кашпировски

вторник, 3 ноември 2009 г.
0 коментара

read more